Få feedback på ditt manus

När du skickar in ditt manus till oss går vi noggrant igenom det, steg för steg. Efter att vi är klara med ditt manus får du feedback och förslag på ändringar som kommer förbättra ditt manus. Vi kan därefter arbeta tillsammans med dig för att göra ditt manus ännu bättre.

Hur du Skickar in dina Manussidor

Fyll i Formuläret

Fyll i och svara på frågor om ditt manus. Formuläret gör det enklare för oss att förstå om vi kan hjälpa dig med ditt manus. Mer info hittar du under vanliga frågor här nedan.

Bli Godkänd

Efter att ditt manus har blivit godkänt skickar vi info om betalningsmetoder och hur du går tillväga för att skicka in ditt manus.

Feedback

Efter att ditt manus har läst igenom noggrant ett flertal gånger får du feedback och tips på förändringar. Det tar vanligtvis mellan 2-3 veckor per manus som är ca 200 sidor.

Priser – Manusläsning /

Priset gäller per sida, Typsnitt Times New Roman, storlek 12, med Radavståndet 1,5

För 1-50 sidor: 60 kr per sida

För 51-100 sidor: 48 kr per sida

För 101-250 sidor: 40 kr per sida

För över 250 sidor: fyll i formuläret så återkommer vi.

Priset per sida kan variera beroende på väntetid. *Priset är alltid individuellt per manus, dessa priser är inte fasta och ska enbart ses som guidning. Vill du veta vad vi tar för ditt manus? Fyll i formuläret!

Vanliga Frågor /

Varför ska jag låta en professionell författare läsa mitt manus istället för tex. en kompis?

Den främsta anledningen är att det kan vara svårt att få ärlig feedback från någon man känner. Är inte manus dåligt kommer vi säga vad som gör det dåligt, men även ge tips på förändringar. Vi strävar alltid efter att ge så hjälpsam feedback som möjligt.

Hur lång tid tar det?

Väntetiden varierar alltid beroende på hur många manus som är i kö. Varje manus tar vanligtvis mellan 1-3 veckor. Vill du veta väntetiden som är just nu? skicka ett meddelande till oss på info@writeify.se eller kontakta oss via våra sociala medier som du hittar längre ner på sidan.

Hur går betalningen till?

Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder. Däribland banköverföring, Swish, Faktura och även betalning via Teachable.  

Vad gör att ni inte kan ta emot ett manus?

Vad som gör att vi inte kan ta emot ditt manus kan bero på flera saker. Det kan vara allt ifrån att manuset är för långt till att vi redan har för många personer i kö. Kan vi inte ta emot ditt manus svarar vi alltid varför.

Har du några övriga frågor? Skicka ett meddelande till info@writeify.se

Bli Social /